06 augusti 2021, 02:14

Nya Ämnen

Sidor: [1] 2 3 ... 39
Vi kommer ha en guildfest mot slutet av sommaren.  Datum är inte bestämt ännu. Tanken är att det blir en helg fredag - söndag, någon gång från mitten av augusti till början av september.

Då denna hemsidan inte används lika mycket längre så kommer den mest uppdaterade informationen om detta hittas på vår discordserver eller på facebook.

Vår discord server som du finner här ---> www.fenimo.com/discord <---

Vår facebooksida hittar du här ---> https://www.facebook.com/groups/154978424532377/ <---

0 kommentarer
2 stycken "clean" kills , Onyxia sedan Ragnaros , mkt trevligt. Fenimo fortsätter att mysa med att geara upp sina medlemmar i väntan på Nefarians instance (Bwl) GG allihopa <3
0 kommentarer


Första Mc raiden gick av stapeln igår den 10/10. Nu har folk börjat närma sig lvl 60 och inom kort har vi en full 40 manna raidgrupp. Denna första raid var vi 35 härliga deltagare i raiden varav några stycken var lvl 55+ *host*. Självfallet fick vi lite pisk här och där men på det stora hela gick det väldigt bra och framförallt hade vi förbannat trevligt. Looten bestod till stor del av Warrior loot vilket var glädjande. Sista bossen vi tog ner blev då Golemagg The Incinerator och till helgen kommer vi ge oss påde sista.
0 kommentarer
Nu är vi tillbaka online igen!

7 kommentarer
]

Alla DPS klasser är av intresse!
2 kommentarer
Sidor: [1] 2 3 ... 39