12 november 2018, 19:53

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Eldina

Sidor: [1]
1
Recruitment / [Antagen] Ansökan av Eldina
« skrivet: 21 oktober 2016, 12:38 »
Posten genererades automatiskt genom ansökningsblanketten på begäran av Pqzt

1. Namn på Karaktärern du ansöker med?
 • Eldina
2. Klass och specc?
 • MM Hunter
3. Ditt riktiga namn? (förnamn räcker)
 • Leon
4. Vart bor du?
 • Stockholm
5. Din ålder?
 • 21
6. Länk till din Armory sida (logga av med ditt PvE gear)7. Varför valde du din klass, och vad skulle du säga är din roll i raids
 • Jag spelar MM hunter eftersom det är det jag har spelat sedan Cata Release. Älskar rollen som hunter eftersom enligt mig så är classen en "jack of all trades", mycket mobility, ranged framförallt är alltid bäst!
8. Antalet Artifact traits
 • 24
9. Har du 3 Relic slots upplåsta?
 • Ja
10. Vad är din Sekundära spec och har du möjlighet till att stödja den i raids? (Artifact traits samt ilvl på vapnet)
 • Har BM vapnet på 880ish och Survival på 860ish. Jag kan spela samtliga specs, däremot är jag bättre på BM än vad jag är som Survival.
11. Kan du beskriva din DPS/Healing prioritet av dina spells/attacker för boss fighter samt för Cleave/AoE fighter
 • Första prio är alltid att hålla vulnerable (150% mer Aimed Shot damage). Vulnerable appliceras som debuff med Windburst, Sidewinders och Marked Shot.

  Hela poängen med MM är att trycka in så många Aimed Shot som möjligt medans man har Vulnerable uppe. Om jag ligger högt med focus och har vulnerable uppe så är det självklara valet AS. Marked shot använder jag främst för att refresha Vulnerable (samt om jag måste röra på mig) och Sidewinders för samma ändamål + mer focus. Om jag ligger lågt i focus och sidewinders är på CD och har en MS proc redo så klämmer jag in en MS.
  Barrage använder jag om jag vet att jag måste röra på mig eller när jag hamnar högt i focus och inte har vulnerable uppe. Barrage är främst, enligt mig i single target situation en "anti-downtime" ability.

  För aoe så targettar jag addet längst bak och hoppas på en Sidewinders proc (marking targets) annars drar jag windburst som skadar allt i sin väg, därför tar man addet längst bak. Auto Shot proccar Sidewinders för att lägga Marked Targets på samtliga targets som blir träffade av Sidewinders vilket betyder att jag kan skada allt med Marked Shot = AoE madness. Såklart använder man också Barrage. Vid tillfällen där AoE är högt prioriterat så som spirits på drakarna i EN eller stora trash pulls i Mythic+ så händer det att jag måste dra Trueshot Aura och köra Sidewinders > MS > Sidewinders > MS för att Trueshot Aura ger Sidewinders möjligheten att lägga marked targets varje gång oavsett procc eller ej.
12. Förklara varför du har de talents som du har, samt din stat prioritering
 • Stat prio:
  Agility > Mastery > Haste > Crit > Vers

  Mastery är överlägset det bästa pga flat damage increase på ranged attacks samt mer range.
  Haste är fint för att trycka fler aimed shots

  Lone Wolf, ett självklart val för en MM hunter. Däremot har jag spelat med Cunning pets vid vissa tillfällen på progressfights med mycket tank damage. Cunning pet för att Roar of Sacrifice som jag har lagt på tanks eller healers (20% hp transferred till pet).
  Ett exempel på detta är Ursoc när tanks tagit mycket damage och på Elerethe så har healers fått roar när de strugglat med att hålla sig själva uppe.

  Lock and Load för dubbla gratis instant Aimed Shot procs. Riktigt fint när det proccar flera gånger i rad.

  Posthaste för att komma ur root osv. Riktigt bra på drakarna.

  Patient Sniper. Hela rotationen grundar sig på denna talent.

  Binding shot. Alltid bra med stuns, bra combo med bursting shot om inte tanken flyttar på mobsen. Då kan man flytta på dom själv med bursting och stunna med binding shot utan att tanken behöver tänka på att flytta på mobs.

  Barrage. Trots nerfen är den fortfarande bäst. Jag har testat crows men känner att DPS går ner ändå. Volley kör jag endast på fights där det är känsligt med vad man skjuter på, t.ex. mythic+

  Sidewinders, finns inget bättre just nu. Saknar dock Multi-Shot.

13. Vad gör du för att maximera din klass? Vart får du din information ifrån?
 • Främst från IcyVeins och MMO-Champion hunter forums.
14. Vilka addons använder du för att kunna maximera din klass/spec i raids?
 • Har WeakAuras för att tracka mina internal CDs på trinkets, cooldowns som Sidewinders, Trueshot Aura och Barrage. Samt uptime på vulnerable, marking targets.

  Använder också standard addons som DBM, GTFO, Quarz, OmniCC osv.
15. Vi raidar tre (3) dagar i veckan (Onsdagar, Torsdagar och Söndagar) från 19:00 till 23:00 (Svenskt tid). Vi kräver att du som Raider skall hålla en attendance på minst 70% per månad. Förklara hur detta skulle passa in i dina speltider
 • Det funkar perfekt, jag raidar samma tider idag. Enda skillnaden är att min nuvarande guild spelar till 22 och jag vill raida lite längre på kvällarna.
16. Hur förbereder du dig själv inför en kvälls raidande?
 • Köper pots, flasks, runes, mat som behövs om jag inte redan har. Om det är progressfights på schemat så tittar jag på videos. Kollar om det står något på forumet angående dagens raid. Ser till att jag har tillräckligt med snus till hands och ser till att jag kan spela ostört i ett par timmar.
17. Är du beredd och medveten om att sitta av raids när du inte behövs?
 • Ja
18. Vågar du prata i diverse Voice-coms samt har en mikrofon?
 • Jag är mycket social och agerat raid leader tidigare så jag är inte skygg med att calla om jag får något speciellt på mig som raiden behöver veta. Typ om jag ska in genom portal i EN Mythic Drakarna och jag får infection på mig. Då måste någon annan ta min plats (inte för att ranged ska in där, detta är bara ett exempel).
19. Vilka tidigare guilder har du spelat i innan du ansöker till oss och varför lämnade du dem? Vi vill även veta vad du har för tidigare raid erfarenheter (All information som du kan komma på vill vi gärna veta (Ju mer desto bättre))
 • Jag började raida vid ICC tiden någon gång på Bronze Dragonflight, det var mest en guild som ville va hardcore men inte duktiga så det blev inte mer än 25 Normal och någon heroic kill efter 25% nerfen.

  Jag joinade sedan Fenimo runt Firelands Cata tiden och spelade med er fram tills att vi downade hela DS25HC. Jag joinade sedan Solidarity, topguild i Outland på den tiden.
  Jag raida inte där så länge. Var ganska ung då och kom inte särskilt överens med leaders osv, retroperspektivt så var jag rätt så jobbig för några år sedan när jag var yngre.
  På grund av det så lämnade jag Solidarity och joinade ScrubBusters men var bänkad i flera veckor pga hunters var helt värdelösa för MoP progress. Joinade då istället Nihilum 2.0 (genom kungen stream), men guilden disbanda kort efter att jag joina.

  Efter det så var jag ganska inaktiv tills att jag blev raidleader för en guild på Outland Alliance. Spelade Warrior Tank då. Vi raidade SoO och lyckades cleara hela förutom Garrosh på HC innan det blev omvandlat till mythic.
  När WoD kom ut så började jag på Universitet och slutade med WoW, kom tillbaka då och då men gillade verkligen inte WoD.
  Nu till Legion är jag tillbaka och vill spela lika mycket som jag gjorde i Cataclysm
20. Hur hittade du till Fenimo, hittade du oss själv eller var det någon som tipsade dig?
 • Jag känner Fenimo sedan långt tillbaka
21. Varför vill du gå med i FENIMO?
 • Jag vill gå med i Fenimo eftersom att ni är en riktigt bra guild med grymt community. Jag har inte vart i Fenimo på år, men vad jag minns av Fenimo så är guilden mer än bara raiding, det är en livsstil (no pun intended).

  Jag vill komma tillbaka till en guild som raidar på högre nivå och samtidigt ha ett "andra hem" så att säga. För mig så är den sociala aspekten det viktigaste i spelet. Men också raiding, och jag tror starkt på att Fenimo kan ge mig och jag ge er det bästa av båda världarna.
22. Känner du någon medlem i FENIMO? (Vem och hur, etc)
 • Jag känner de flesta från det gamla raiding/officer gänget.
23. Hur tar du kritik om du får sådan och hur skulle du säga att du är på nya bossar (Lättlärd/Svårlärd?)
 • Jag snappar upp information riktigt fort och har inga svårigheter med att lära mig nya saker.

  Enligt mig är feedback det bästa man kan få, både dålig och bra feedback/kritik. Gör man fel och inte vet vad som är fel så är feedback riktigt bra att få, och det tar jag mycket gärna.

  På nya bossar så tror jag på trial and error, en wipe för mig är ett steg närmare målet. Dessutom så är jag en riktig vinnarskalle och tävlar med mig själv, efter varje wipe så reflekterar jag över det förra försöket och räknar ut vad jag kan göra bättre nästa gång.
24. Om det är något du vill lägga till för att förstärka din ansökan (som till exempel en länk till en WarcraftLog rapport eller en länk till en screenshot av ditt UI, en förteckning över rotation/tangentbindningar...) gör det här
 • https://www.warcraftlogs.com/reports/HCnaQwfJmDRKkjVc#fight=17

  Sitter på jobbet just nu, jag bifogar en screenshot på mitt UI när jag kommer hem. För att förklara mina keybinds så har jag en mus med 6 extra knappar som jag har keybindat till CDs och interupt/CC.
  Samt siffrorna 1 till 5 och Q E F G R.
  På samtliga knappar har jag Shift och CTRL modifiers.

  En del macros också som Misdirection, en på varje tank. Samt roar of sacrifice på de som kan behöva det utan att behöva targetta dem.
25. Hur aktiv skulle du säga att du är på forum? / Hur aktiv kommer du att vara på vårat forum? (Då Fenimo är ett väldigt forum aktivt guild)
 • Jag gillar ert forum och tycker att ni har intressanta diskussioner här. Ni som känner mig sedan tidigare vet att jag var aktiv då, kommer vara det framöver om jag blir erbjuden en plats hos er.
26. Vad kan du erbjuda oss, och varför borde vi rekrytera dig?
 • Hos mig så kan ni hitta en stabil spelare som kan sin sak, dyker upp när det behövs och kommunicerar bra. En kille med "hur skulle du vilja bli behandlad?" attityd och ställer upp på eget initiativ och att jag engagerar mig mycket i det jag gör och vill verkligen göra rätt, alltid.
  Jag lyssnar och tar åt mig. Spenderar tid med min guild och sitter gärna långa nätter på TS/Discord.
27. Berätta mer om dig själv
 • Jag är 21 år gammal om en månad. Jag har spelat wow under hela min tonårsperiod med lite breaks här och där när jag har pluggat på universitet osv.

  Idag så jobbar jag vanliga kontorstider och har nyligen flyttat tillbaka till mina föräldrar för att spara ihop pengar till en bostadsrätt.
  Jag har en flickvän som respekterar mitt spelande. Eftersom hon själv är engagerad på fritiden med litteratur och annat så kan vi ha tid för oss själva, utan att hon eller jag stör sig på varandras tidsfördriv hehe.

  Som person så vill jag gärna dela med mig och är en riktig bra lagkamrat. Har växt upp en hel del från att vara en bortskämd skitunge till att bli en kille med ansvar och sociala spärrar.
28. Har du några andra kommentarer som vi inte har frågat om eller har du kanske några frågor?

2
General Discussion / Hej!
« skrivet: 04 juli 2016, 13:28 »
Hej alla!

Jag renewade min subscription igår och spela lite på min Boomkin när jag såg en spelare från Fenimo springa runt och det fick mig att tänka på er.

För er som inte vet vem jag är så spelade jag i Fenimo under cata/tidigt MoP aka vaskaren Eldina 8).

Just nu sitter jag på jobbet och hade riktigt tråkigt så jag tänkte hoppa in här och säga hej till er alla.

Idag är jag äldre och inte lika jobbig som jag var när jag spelade hos er (hoppas jag) ;D

Fick lite nostalgitripp när jag kom in på er hemsida och kolla på gamla screenshots. Minns inte riktigt hur min andra veva slutade där kring MoP, måste blivit kickad eller något.

Hursomhelst så vill jag säga hej till Mujo, Porthos, Bubbelana, Disturbed, Skez. No hard feelings om jag glömt nämna dig :)

Hade vart kul och höra vad som hänt med Fenimo sedan jag lämna i slutet av Cata. Finns det några av dem ovanstående personerna kvar här?
Själv har jag vart en filthy casual sedan Throne of Thunder och praktiskt taget lagt gaming på hyllan. Jag spela lite vid Augusti 2015 och cleara Heroic men quitta sen pga HFC inte var så kul.
Men Legion ser lovande ut.

Jag spelar idag på min boomie http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Cougar/advanced

Härlig sommar på er alla!

Sidor: [1]